Gimmie some lovin

Jag startade upp med mitt skrivande redan under gymnasieåren, jag jobbade som krönikör både i England, Usa och Canada. När vi väl kom tillbaka till Sverige så passade jag på att skriva både för en rad tidningar i Värmland och i Södermanlandslän.

Jag har rest en hel del eftersom min pappa reste mycket i sitt yrke, jag tror det formade mig mycket som person. Lite av mina krönikor och nya krönikor kommer du därför kunna läsa här. Så om något gillas särskilt, gimmie some lovin!

För att lyssna:

/Frank

3 reaktioner till “Gimmie some lovin

    1. Hej, Malin!
      Jag har absolut fler tips och jag kommer skriva mycket mer frekvent om detta. Research tar en stund och jag vill gärna lägga upp bra band inte bara band för det är brudar med… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s