Senaste nytt

Jag vill påminna om att om du vill läsa om spelningar och schema för spelningar så kolla min sida på bloggrollen eller klicka in på fairman.blogg.se Jag kommer säkerligen skriva om spelningar och föreläsningar här också men bara för att vara säker på att inte missa något!

Vill du vara helt hundra så anmäl dig till mitt nyhetsbrev så ser du så fort jag uppdaterat senaste nytt!

/Frank

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s