Senaste nytt

Jag vill påminna om att om du vill läsa senaste nytt så är tidningen ganska passé. Det är synd att vi spenderar så mycket tid med att uppdatera oss kring något som sedan blir ”yesterdays news.” Vem bryr sig om vädret? Vi tar ju ändå inte hand om denna planeten. Om 20 år spelar det väl ingen roll vilket parti som styr, så länge vi utvisar barn till länder med krig? Hur får det pågå? Jag skulle vilja höra den dialogen, resonemanget och beslutsfattandet.

Spela in det. Skicka det till gud. Då kunde gud straffa de människorna. Men nu finns ju inte gud, hade varit bra om han gv sig tillkänna när arga, vita män springer omkring och leker gud. Kanske hade vi haft färre krig då.

Oavsett partifärg så är ditt förtroende hos mig förbrukat när du tillåter barn att dödas i bråk skapade av vuxna- igen oftast arga, vita män. Jag är helt enkelt inte mottaglig att ta emot ens det som i ert partiprogram möjligen kunde förbättra tillvaron en hel del, för ganska många.

Senaste nytt från himlen, ja det hade varit en nyhet? Och en lättnad om det kom ett kvitto på att Hitler bland andra vita män faktiskt brann i helvetet. Dramatiskt kanske, men det är i detta enda sammanhang som jag önskar att jag hade haft tilltron, varit religös och kunnat hitta tröst i att jag tror på att satan kommer och tar alla de jävlar som mördar barn direkt eller indirekt genom sina sk. politiska beslut.

Dra åt helvete helt enkelt!

 

Publicerad av Cizzi Grönkvist

Normkritik, retro, vintage, teater, design, politik och skrivande. Feminist med anlag för sarkastisk humor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: