Effektiviteten påtvingar kloning!

Kan du tänka dig att leva ett dubbelliv? -Nej. ?

Okej, men prova då att formatera och kopiera dig själv så att du till slut kan klona dig själv. Den effektivitet som krävs idag skrämmer mig. Jag skulle vilja göra så mycket mer, men jag kan inte ägna den tid jag vill åt bara roliga saker. Då skulle jag aldrig sova och det behöver man om man ska orka skratta har jag upptäckt. Visste ni att ett barn skrattar cirka 284 ggr per dag, en vuxen knappt 84! Fy vad tråkigt, och jag tror det har att göra med den ständiga hets, stress och manipulativa rutin vi ständigt tvingas leva i där det spontana får mindre och mindre plats. Om man har barn, har man tid att träffa dom? På riktigt, när spenderade du kontinuerligt tid med ditt barn och tog del av dess aktivitet och hade roligt?

Jag har inga barn, och hade jag det så skulle jag nog vara en väldigt frånvarande förälder dels för att jag har för lite tid men också eftersom jag nog är världesn tråkigaste när jag jobbar. Att titta på. Jisses det är då inget spännande lustspel. Så, hur ska man göra? Klona sig, välja bort eller prioritera heter det, fast jag köper det ändå inte helt fullt ut. Gör du?

Däremot tror jag att om något är tillräckligt viktigt så gör man det, men det är inte riktigt samma sak. Görandet har ofta ett slut. Vissa val är inte ”görnaden” och därför ständigt närvarande. Livslånga projekt, som barn då, tex.

Undrar om vi är klonade om 20år ? Och kanske har alla en egen robot som gör det tråkiga jobbet? Även deklareringar, bokföring och att diska. Fy vad jag hatar att diska!

Det kan finnas en aningens personlighet i mina tankar men vad vore blogg delen utan lite personliga avslöjanden?

 

Publicerad av Cizzi Grönkvist

Normkritik, retro, vintage, teater, design, politik och skrivande. Feminist med anlag för sarkastisk humor.

En tanke på “Effektiviteten påtvingar kloning!

  1. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be
    happy. I have read this post and if I could I desire to suggest
    you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article.

    I wish to read more things about it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: