Utmaning i kreativitet dag2

Igår fick ni inleda utmaningen med att identifiera det som håller er vakna tills sent på kvällen, kanske är det också detsamma ämne som du staplat bokhyllan full av böcker med? Jag har ett särskilt passionerat intresse, humor. Att spela den, att skriva den. Därför startade jag denna utmaning. Jag tycker om det så mycket att jag inte är rädd för att misslyckas. Varför ligger din kreativa ide på väntelistan? Har du misslyckats någon gång? Vad hände då? – Jag kom , jag såg, jag trillade… ner med foten i en burk färg och sedan ut på scengolvet där alla sedan kunde beskåda mina fotavtryck i den roströda färgen som hade kunnat vara mensblod. Jag glömmer det, aldrig.

Formulera ett misslyckande, stort som litet. Skriv sedan ner vad det värsta tänkbara skulle kunna vara om du misslyckades med det som nu gör dig kreativ. Det handlar såklart om att upptäcka att rädslan är väldigt överdriven.

Min största rädsla är… Om jag misslyckades så skulle…

Glöm inte att kommentera och följ @cizzigronkvist

Publicerad av Cizzi Grönkvist

Normkritik, retro, vintage, teater, design, politik och skrivande. Feminist med anlag för sarkastisk humor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: