Cizzi Grönkvist

dark

Manusförfattare, föreläsare, skådespelare och komiker som specialiserat sig på att skapa kreativa och hållbara miljöer.

Jag kallas ”Cizzi” av de flesta och har medvetet valt att stava mitt smeknamn med Z, en interkulturellt normbryt. Min egen bakgrund går att sammanfatta i ”Normstorm”. Mina erfarenheter kom att ta form i teater och standup föreställningar, sedan utvecklades utbildningsmaterial till Normalitetens glassplitter i ögat, Världsanalysen, 3 MMM blir marabou, Ur vilken synvinkel, Fantastiska förebilder och Fröding.

Jag har som drivkraft att sprida kunskap som ger avtryck. Därför är materialet baserat på vetenskaplig forskning. För att uppnå resultat så krävs ibland tuffa lösningar. Det kan kännas som ett virrvarr som vid första anblick kan tyckas ”stormigt” och utelämnande Därav Normstorm! Jag har haft flertalet yrkesroller och haft privilegiet att träffa många kunniga och normkritiska/normkreativa människor som inspirerat mig att fortsätta driva mitt arbete.

skådespelare, utbildare, föreläsare, lärare, mentor, manusförfattare, koordinator, arrangör, projektledare, regissör, krönikör, pedagog, fritidsledare, coach. 

Jag är mycket det jag gör- så brukar jag säga om mig själv, förändringsprocesser min specialité. Det finns inget klassiskt ledarskap i den bemärkelsen, det finns utrymme för både extravagans och personlighet eftersom det jag gör bygger på en normkritisk grund.

Cizzi som verksamhetsledare:

– Jag är spindeln i nätet, en diplomatisk person med stora drömmar om att förändra världen; förändra genom politik, genom ungdomsinflytande, genom att förebygga dålig attityd med aktivt normkritiskt-jämställdhetsarbete. De tre ben av förändringsarbete är de som jag ägnat mest tid åt. Allt mitt arbete bygger på en interkulturell och normkritisk grund som gör mig till den typ av ledare som inkluderar och ser varje individ i arbetsgruppen.

Har ett passionerat åtagande gällande berättande och skapandet av det sociala rummet. Eftersom många berättelser inte syns så vill jag skapa utrymme för de berättelser som kompletterar ”hollywood-sagan” med lyckligt slut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: