Cizzi Grönkvist

156FFACC-D13F-470B-A787-C017F43DA11B

Manusförfattare, föreläsare, skådespelare och komiker som specialiserat sig på att skapa kreativa och hållbara miljöer.

Jag kallas ”Cizzi” av de flesta och har medvetet valt att stava mitt smeknamn med Z, en interkulturellt normbryt. Min egen bakgrund går att sammanfatta i ”Normstorm”. Mina erfarenheter kom att ta form i teater och standup föreställningar, sedan utvecklades utbildningsmaterial till Normalitetens glassplitter i ögat, Världsanalysen, 3 MMM blir marabou, Ur vilken synvinkel, Fantastiska förebilder och Fröding.

Jag har som drivkraft att sprida humor, glädje och kunskap som ger avtryck. Därför är material jag hänvisar till, baserat på vetenskap, samtidigt är det personliga skildringar och livsöden som jag haft en himla tur att få ta del av, hur det kommit sig, ja, det har sett olika ut…

För att uppnå resultat så krävs delmål, ibland tuffa lösningar. Det kan kännas som ett virrvarr som vid första anblick kan tyckas ”stormigt” och utelämnande, så har jag upplevt livet och kreativiteten, på gott och ont. Därav Normstorm!

Jag har haft flertalet yrkesroller och haft privilegiet att träffa många kunniga och normkritiska/normkreativa människor som inspirerat mig att fortsätta driva mitt arbete.

skådespelare, utbildare, föreläsare, lärare, mentor, manusförfattare, koordinator, arrangör, projektledare, regissör, krönikör, pedagog, fritidsledare, coach. 

Jag är mycket det jag gör- så brukar jag säga om mig själv, förändringsprocesser min specialité. Det finns inget klassiskt ledarskap i den bemärkelsen, det finns utrymme för både extravagans och personlighet eftersom det jag gör bygger på en normkritisk grund.

Har ett passionerat intresse för berättandet och skapandet av det som inte följer normen. Eftersom många berättelser inte syns och hlrs så vill jag skapa utrymme för de berättelser som kompletterar ”hollywood-sagan” med lyckligt slut, de uttjatade narrativ med den manliga hjälten och det heterosexuella, kärnfamilj och poliskommisarie rullen som görs om och om igen. Det har vi väl så det räcker nu, eller?

Du kan följa mig eller ta kontakt med mig här:

Facebook: https://www.facebook.com/ceciliagronkvist/

Instagram: https://www.instagram.com/cizzigronkvist/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/cizzi-gr%C3%B6nkvist-92b1332a/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: